Nieuw prijzen 1 op 1 sessies vanaf 1 oktober 2017

Vanaf 1 oktober 2017 zullen de prijzen voor 1 op 1 sessies omhoog gaan. De reden hiervoor is dat ik in deze situaties meer aan het coachen ben. Anders dan in een groep, kijk ik naar de individuele behoeften van een kind en bereid specifiek daar de lessen op voor. In groepsverband houd ik het algemener. Ik ga voor die sessies een coach-tarief hanteren.

 

Beste lezer,

Allereerst wil ik u een heel goed 2017 wensen!
Een nieuw jaar, met nieuwe doelen. Zo hoop ik dit jaar weer wat meer groepen kinderen te mogen begeleiden, meer mensen in aanraking te brengen met de AromaTouch en met Theekransjes.
Allemaal mooie dingen die goed zijn voor ieders welzijn! Gunt u zich dit ook? Wie weet tot ziens!

Lees meer »

Nieuws.2

Nieuws.2

5 jul. 2016 10:32

Afsluiting van het jaar en nieuwe dingen!

Het schooljaar is voorbij. Ik had niet kunnen dromen dat ik al zoveel kinderen heb mogen helpen om zich meer ontspannen te voelen! Wat geweldig om dit te mogen doen.

En niet alleen kinderen. Ook ouders kunnen nu bij mij terecht. In eerste instantie om zelf te leren ontspannen en om kennis te maken met Relax Kids.

 

Ook heb ik op 2 scholen een workshop aan leekrachten gegeven! De leerkrachten zijn enthousiast en zien zeker de voordelen van Relax Kids!

 

16 juli ga ik een cursus Theekransjes doen. Houd mijn site in de gaten voor meer informatie!

In september doe ik een cursus Combatyoga! Lijkt me erg leuk en uitdagend

 

Ik wens jullie een heerlijke zomervakantie!! En dank voor het vertrouwen in mij.

 

Lieve groet,

Mirja

Lees meer »

Nieuws 1

Nieuws 1

19 apr. 2016 10:02

Het is zo bijzonder! Ik ben er nu ook achter dat onze eigen kinderen, in ieder geval 1, beelddenkers zijn. Er ging een wereld voor me open. Ook als leerkracht zijnde. Want dat blijf ik in mijn hart!

 

Sinds vrijdag ben ik gecertificeerd om de basistraining "Ik leer anders" te geven! Zo dankbaar en wat een mooie aanvulling op Relax Kids!

Lees meer »