4 stemmen

Ook mijn dochter heeft 8 lessen gevolgd, bij relax kids. Mijn dochter had last van faalangst, als ze s ochtends van bed af kwam had ze vaak buikpijn of ze voelde zich niet lekker. School vond ze dan Ook niet leuk( bang om fouten te maken) terwijl wij hier helemaal geen druk op legden! Ook zijn wij met haar bij de kinderarts en een longverpleegkundige geweest, niet omdat ze benauwd was maar de hele dagen niets anders deed dan kuchen.
Dit werd op den duur een soort tik, vooral als ze iets spannend vond of ergens tegen op zag.
Na 2 x relax kids, merkte wij al een verschil. Ze kucht niet meer en gaat nu met plezier naar school!!
En ze is nu trots op zich zelf!!

Relax is echt een aanrader!

Reactie van een ouder: Mijn zoon heeft acht lessen bij Relax Kids gehad omdat het niet zo goed ging op school. Hij kreeg black outs tijdens de toetsen en haalde hierdoor onvoldoendes. Bij Relax kids heeft hij geleerd om met de black outs om te gaan door zich te leren ontspannen. Elke week ging hij met plezier heen. En met als eindresultaat een 9,3 op zijn proefwerk Duits. Terwijl voor de lessen bij Relax kids hij alleen maar onvoldoendes haalde op Duits. Wij zijn heel blij met Relax kids en ik kan het iedereen aanraden.

 

Onze dochter heeft met heel erg veel plezier 8 lessen bij Relax Kids gevolgd. Aanleiding was met name dat het bij toetsen niet goed ging omdat ze dan te zenuwachtig werd en daardoor zelfs veel niet invulde. Ook heeft ze veel last van bepaalde angsten en ook dit kan op school en ook thuis een probleem zijn. Door de Relax Kids lessen heeft ze nu geleerd zichzelf rustig te krijgen in stress-situaties en dat geeft haar ook meer zelfvertrouwen. Als je nog twijfelt zou ik zeggen, gewoon doen! Een echte aanrader!